Події
27 січня 2018
«Укрзалізниця» виплатить кошти пенсіонеру, якого поїзд протягнув по залізничних коліях
Призначено спеціальну комісію, котра з’ясовує, чому електричка курсувала з несправними дверима.
news-image

Після розголосу напередодні в ефірі "1+1" інформації про випадок із пасажиром електрички на Житормирщині в "Укрзалізниці" відсторонили від роботи можливих винуватців травмування чоловіка. За травми пенсіонера, якого затисло дверима електрички та протягнуло зо півсотню метрів униз головою, покарають машиніста потяга і його помічника, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Залізничники кажуть, що саме вони мали впевнитись, що всі пасажири вийшли та зайшли, перше ніж зачиняти двері та рушати зі станції. Крім того, призначено спеціальну комісію, котра з’ясовує, чому електричка курсувала з несправними дверима.

У керівництві "Укрзалізниці" обіцяють покарати всіх винуватців, а чоловікові із забоєм грудної клітки, переламами ребер та лопатки – компенсувати витрати на лікування.

"Родині і самому Івану Бойку залізниця буде усіляко допомагати і в лікуванні, і в реабілітації. Наші люди вже знаходилися сьогодні в нього в лікарні, будемо тримати зв’язок із його родиною і усіляко допомагати в одужанні", - запевнила представник підприємства Ганна Казимір.
Читайте також: Помер хлопець, який потрапив під поїзд на Львівщині
Читайте також: У Львові на очах у матері в басейні загинула 10-річна дитина