Київ
29 січня 2018
У Києві запрацювала нова програма для талановитих студентів
Студвей — це освітній проект, який вже 4 роки підтримує талановиту молодь, влаштовує щорічні церемонії вручення премій для студентських проектів, реалізує різноманітні волонтерські програми і надає студентам безкоштовну юридичну допомогу.
news-image

Нова стипендіальна програма запрацювала для студентів київського Інституту міжнародних відносин. 27 січня її презентували колишні випускники ВНЗ разом із молодіжним проектом "Студвей", повідомляється на сторінці організації, пише «Є!» з посиланням на 112.

За словами ініціаторів проекту, головна мета програми — підтримка талановитої молоді. 

"Студвей" заснував стипендії для талановитих студентів (цього разу ІМВ), і ми зібрали 48 785 грн. А для ендаумент-фонду Інституту за підтримки випускників було зібрано 47 500 грн. Сподіваємося на вдале продовження таких акцій в інших ВНЗ і що наступного разу гостей буде більше. А отже, зберемо ще більше коштів", - зазначила засновниця проекту "Студвей", телеведуча Тетяна Терехова.

Представники "Студвей" повідомляють, що будуть і надалі збирати кошти для стипендіальної програми та незабаром повідомлять молоді про детальні умови участі в ній. 

Символічно, що перші внески зробили саме колишні студенти ІМВ. На захід, який відбувся в стінах Інституту, було запрошено випускників ВНЗ — вони мали можливість поринути в атмосферу стилізованого студентського гуртожитку. Серед відомих персон були присутні ведучий конкурсу "Євробачення" Олександр Скічко зі своєю дружиною Єлизаветою Юрушевою, телеведучі Володимир Остапчук та Ольга Цибульська, дизайнери Катя Сільченко, Олексій Прищепа тощо. 

Варто зазначити, що "Студвей" — це освітній проект, який вже 4 роки підтримує талановиту молодь, влаштовує щорічні церемонії вручення премій для студентських проектів, реалізує різноманітні волонтерські програми і надає студентам безкоштовну юридичну допомогу.