Спорт
1 лютого 2018
Зимова Олімпіада-2018: у Південній Кореї відкрили два селища для спортсменів
Під час зимової Олімпіади-2018 проживатимуть 2900 спортсменів, офіційно відкрили у південнокорейських містах Пхьончхан та Каннин.
news-image

Селища, де під час зимової Олімпіади-2018 проживатимуть 2900 спортсменів, офіційно відкрили у південнокорейських містах Пхьончхан та Каннин.

Про це повідомляє південнокорейське інформагентство Yonhap, пише «Є!» з посиланням на Громадське.

На цьогорічних Олімпійських іграх працюватимуть два селища для спортсменів: перше — для тих, хто бере участь в змаганнях на снігу, розташоване у місті Пхьончхан (180 км на схід від Сеула). Там збудували вісім 15-поверхових будинків, що вміщають 600 житлових блоків.

Друге селище облаштували за 230 км від Сеула у місті Каннин. Там звели дев’ять 25-поверхівок. У 922 житлових блоках проживатимуть спортсмени з льодового спорту. За словами організаторів, в обидвох селищах можуть розміститися 7000 жителів.

В офіційній церемонії відкриття олімпійських селищ взяли участь сотні гостей.

Зимова Олімпіада у місті Пхьончхан (Південна Корея) відбудеться з 9 по 25 лютого.

31 січня Національний олімпійський комітет оприлюднив список 33 спортсменів, які предсталятимуть Україну на зимових Олімпійських іграх 2018 року у Пхьончхані (Південна Корея).

1 лютого стало відомо, що спортивний арбітражний суд в Лозанні скасував довічне відсторонення 28 російських спортсменів від участі в Олімпійських іграх. 

Нагадаємо, Північна і Південна Корея домовились йти під єдиним прапором «Єдиної Кореї» на церемонії відкриття зимових Олімпійських ігор.

Читайте також:Леонід Каденюк помер так само, як його брат-близнюк