Події
1 лютого 2018
Місто Сміла в Черкаській області залишилося без опалення
1 лютого, за вказівкою ПАТ Черкасигаз у місті відімкнули від газу всі котельні.
news-image

Газ відключено через борги приватної структури ТОВ „Сміла Енергоінвест” Котельні у місті Сміла (Черкаська область) у четвер, 1 лютого, відключили від газу. Про це повідомляє прес-служба Смілянської міської ради, пише «Є!» з посиланням на РБК.

"Сьогодні, 1 лютого, за вказівкою ПАТ "Черкасигаз" у місті відімкнули від газу всі котельні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє місцеве видання "ПроЧерк", у зв’язку із відключенням газу мешканці Сміли влаштували пікет та перекрили трасу "Київ-Дніпро".

Також зазначається, газ начебто відключено через борги приватної структури - ТОВ „Сміла Енергоінвест”. Повідомляється, що борг компанії сягнув уже майже 200 млн гривень.

Видання додає, що за фактом привласнення коштів службовими особами теплопостачального підприємства "Сміла Енергоінвест" відкрито провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ст. 356 (самоправство), ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через заборгованість теплопостачального підприємства місто Славутич (Київська область) 30 січня 2018 року відключили від газопостачання.

Читайте також:У «Київоблгазі» заявили про самовільне відновлення газу в Славутичі