Події
1 лютого 2018
Кожен день може бути останнім: з'явилися тривожні дані про викраденого ФСБ українця Гриба
Рахунок життя Павла Гриба йде на години. Молода людина потребує термінової медичної допомоги.
news-image

Батько незаконно утримуваного в Росії українця Павла Гриба розповів, що рахунок життя його сина йде на годинник. Молода людина потребує термінової медичної допомоги.

Про це Ігор Гриб написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Є!» з посиланням на Апостроф.

"Сьогодні, 1 лютого, в порушення всіх термінів, відбулося засідання Краснодарського крайового суду з розгляду апеляції на запобіжний захід утримання Павла. Адвокат про судове засідання випадково дізналася за добу. Все було зроблено так, щоб батьки не встигли приїхати", - написав він.

За словами Ігоря Гриба, у Павла дуже виснажений вигляд, він постійно скаржиться на біль в шлунку і животі. Ніяких належних умов для перебування Павла Гриба в СІЗО немає. А у нього є вроджене захворювання, яке вимагає відповідного лікування. 

"Немає ні ліків, ні мінімального дієтичного харчування. Внутрішня кровотеча може відкритися в будь-який час. Професійних медичних фахівців через хворобу Павла в Краснодарі немає. Надати медичну допомогу ніхто не зможе. Кожен день в СІЗО може бути останнім для Павла! Життя Павла в небезпеці! " - зазначає він.

Недавно суд Краснодара продовжив арешт Павлу Грибу до 4 березня. На даний момент його звинувачують у підготовці теракту і зв'язках з націоналістами.

Читайте також:Суд відмовив поліції у закритті справи щодо зникнення Гриба у Білорусі