Події
2 лютого 2018
У Львові під час будівельних робіт загинув чоловік
Подія сталась о 13.51 на вул. Балковій.
news-image

У Львові сьогодні, 2 лютого, під час робіт з каналізування вулиці Балкової внаслідок обвалу траншеї загинув працівник будівельної організації. Як повідомили УНІАН в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, о 13.51 на вул. Балковій під час проведення земляних робіт стався обвал траншеї, внаслідок чого загинув 51-річний працівник будівельної організації.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«Чоловік був найманим робітником по трудовому договору у ТзОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ», яке виконувало роботи з каналізування вулиці на замовлення КП «Львівводоканал». Смерть чоловіка наступила в присутності бригади швидкої допомоги», - зазначається у повідомленні.

 Як повідомляється на сайті громадської організації «Варта 1», яка співпрацює з правоохоронцями, «водій трактора засипав людину землею, в результаті чого чоловік помер на місці». Як уточнили в обласному управлінні Нацполіції області, на місці працює слідчо-оперативна група. Встановлюються обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте також: У Тбілісі на станції метро обвалилася стеля, є постраждалі
Читайте також: Леонід Каденюк помер так само, як його брат-близнюк