Події
2 лютого 2018
Стало відомо, яке підприємство буде виробляти дрони для ЗСУ
Під час наради відбулася демонстрація безпілотних літальних апаратів, дрібносерійне виробництво яких планує запровадити ДП «ВО «Карпати».
news-image

Державне підприємство «Виробниче об’єднання «Карпати», що входить до складу державного концерну «Укроборонпром», буде розробляти літальні апарати для Збройних сил України, інформує «Є!», з посиланням на 1news.com.ua.

Про це йшлося під час робочої наради в ДП «ВО «Карпати» за участю керівництва концерну.

«Під час наради відбулася демонстрація безпілотних літальних апаратів, дрібносерійне виробництво яких планує запровадити ДП «ВО «Карпати». Підприємство займатиметься розробкою та виробництвом спеціальних систем, які призначені для боротьби з дронами противника, що є високим пріоритетом для підприємства, в тому числі, завдяки високому експортному потенціалу», — йдеться в повідомленні.

Крім того, в рамках міжнародної кооперації з американською компанією Delphi «ВО «Карпати» та ДП «Електричні системи» планують впровадження нових проектів на підприємстві.

Як повідомлялося, ДП «ВО «Карпати» торік стало найбільшим платником податків у регіоні серед виробничих підприємств державного сектору економіки.

Читайте також: Поїзд Львів - Одеса тепер курсуватиме щоденно
Читайте також: Досягти миру на Донбасі можна за рік - Волкер