Суспільство
3 лютого 2018
Маск через проблеми з митницею вирішив перейменувати вогнемети своєї компанії на «не вогнемети»
Маск хотів продавати вогнемети як "пристрої підвищення температури".
news-image

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск розглянув декілька варіантів перейменування вогнеметів, які виробляє його Boring Company, у підсумку вирішивши назвати їх "не вогнемет". Про це Маск написав у Twitter, передає «Є!».

Мабуть, деякі митні органи кажуть, що вони не допустять відправлення чогось, із назвою "вогнемет". Щоб вирішити цю проблему, ми перейменовуємо її на "не вогнемет". Або, можливо, "пристрій підвищення температури, – написав він.

Пізніше Маск заявив, що проблему вирішено. Він опублікував скріншот із сайта Boring Company, на якому до слова "вогнемет" приписали "не".

The Boring Company почала приймати попередні замовлення на вогнемети 28 січня. "Коли трапиться зомбі-апокаліпсис, ви будете раді, що купили вогнемет. Або він врятує вас від орди мертв'яків, або ми повернемо гроші!" – написав тоді Маск.

Компанія також почала продавати вогнегасники, однак їх купували набагато гірше, тому Маск вирішив дарувати вогнегасник кожному покупцеві вогнемета.

1 лютого Маск оголосив, що The Boring Company розпродала всі вогнемети. Усього було вироблено 20 тис. вогнеметів за ціною 0.