Події
5 лютого 2018
На вихідних у Закарпатті загубилися четверо туристів
Туристи знайдені й врятовані.
news-image

Вихідними рятувальники відшукали чотирьох заблукалих у горах туристів, передає «Є!» із посиланням на ДСНС,

"Перше повідомлення про загублення людей у горах в оперативно-рятувальну службу надійшло о 12:20 03 лютого. За попередньою інформацією, в районі полонини Брецкул (напрямок г.Говерла), що у Рахівському районі, під час проходження туристичного маршруту, втратили орієнтир та заблукали троє туристів, мешканці м. Дубни Львівської області", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Пошукові роботи проводилися одразу в двох місцях: рахівські рятувальники обстежували місцевість в районі г. Брецкул, а їх колеги з с. Лазещина обстежували район перемички Лева Бориса між гг. Говерла та Петрос.

Об 11:00 04 лютого лазещинським рятувальникам вдалося відшукати туристів. Медичної допомоги вони не потребували. О 14:00 туристи в супроводі рятувальників дісталися до с. Лазещина.

"Ще одне тривожне повідомлення про загублення людини в горах того ж дня надійшло до рятувальників о 18:10. Під час катання на лижах в районі полонини Драгобрат втратив орієнтир та заблукав 24-річний мешканець Рівненської област", - повідомили у ДСНС.

Зазначається, що лише об 11:30 04 лютого туриста вдалося відшукати в колибі в урочищі Грегулець. Медичної допомоги чоловік не потребував. Далі його було доправлено до гірськолижної бази, що на курорті Драгобрат.

Читайте також: Курс валют на 5 лютого