Події
5 лютого 2018
Юрій Луценко представив нового ректора Національної академії прокуратури України
Ректора обрано за результатами відкритого конкурсу.
news-image

У понеділок, 5 лютого 2018 року, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу Національної академії прокуратури України нового ректора, передає «Є!» із посиланням на сайт Генпрокуратури України.

Так, за результатами відкритого конкурсу ректором Національної академії прокуратури України став Михайло Лошицький.

Серед основних задач, які Юрій Луценко поставив перед новим керівником, - взаємодія з існуючим колективом академії та Генеральною прокуратурою України, перекваліфікація працівників органів прокуратури – навчання новопризначених співробітників та підвищення кваліфікації вже діючих прокурорів, а також співпраця з органами прокурорського самоврядування.

Новопризначений ректор подякував за виявлену довіру та зазначив, що завдання йому зрозумілі, та разом з колективом вони будуть виконуватись ефективно.

Довідково: Лошицький Михайло Васильович – доктор юридичних наук, професор. Навчався у Національній академії внутрішніх справ. З 2002 року має досвід викладацької та адміністративної роботи у Національній академії внутрішніх справ. У 2015 році був ректором Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. З 2017 року був директором навчально-наукового інституту № 1 Національної академії внутрішніх справ.

Читайте також: Власник ЗАЗ розповів, коли з'явиться заміна «Ланосу»