Події
8 лютого 2018
Велика кількість українських депутатів відправились на сніданок до Трампа
Місцем проведення сніданку став вашингтонський готель «Хілтон».
news-image

Сьогодні президент Сполучених Штатів проводить у Вашингтоні традиційний молитовний сніданок, на який з`їхалися майже 4 тисячі людей зі 130 країн світу. Серед гостей заходу були помічені й українські політики - через відтік кадрів Верховна Рада вчора навіть не змогла попрацювати.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про це йдеться у сюжеті ТСН. Як розровіла з місця подій корреспондент Яна Слєсарчук, місцем проведення сніданку став вашингтонський готель «Хілтон». Журналіст зазначила, що ті, хто не мають протекції протестанських церков, за чутками, мають викласти за запрошення до 25 тисяч доларів. Зазначається, що напередодні перший віце-спікер Ради Ірина Геращенко публічно звинуватила українських депутатів у тому, що вони нехтують своєю законодавчою роботою. А в кулуарах парламенту казали – у «Хілтоні» сьогодні мають побувати щонайменше три десятки українських народних обранців. Зокрема – Юлія Тимошенко та кілька її однопартійців, які відмовились від коментарів.

Кореспондент ТСН зазначила, що якщо депутати привезуть квитки додому і оформлять поїздку як відрядження, їм відшкодують дорогу. А найекономніший переліт з Києва до Вашингтона (з пересадкою) коштує не менше 16 тис. грн на одну людину.
Повідомляється також, що у порівнянні з минулим роком утричі збільшилася російська делегація: називають цифру у 60 осіб. Летять вони за свій кошт і планують влаштувати всередині неформальний «російський дім» - місце для спілкування з американцями.

Читайте також: У Києві перейменували станцію метро Петрівка
Читайте також: Що на Молитовному сніданку роблять нардепи, мета яких - зробити селфі з Трампом? - Леонід Ємець