Київ
9 лютого 2018
Вночі столичні вулиці розчищали від снігу 270 одиниць техніки та 29 бригад «Київавтодору» (фото)
У комунальній корпорації уточнили, що вночі для оперативного прибирання від снігу широких магістралей міста їх розчищали великими та малими колонами снігоприбиральної техніки.
news-image

Із вечора 8 лютого, щоб не допустити утворення слизькості та снігових накатів, автодорівці обробляли посипальними матеріалами дороги та вулиці столиці. Першочергово – мости, шляхопроводи, спуски та підйоми, магістральні вулиці та вулиці, якими курсує громадський транспорт. Про це повідомили в КК «Київавтодор», пише «Є!» з посиланням на КМДА.

У комунальній корпорації уточнили, що вночі для оперативного прибирання від снігу широких магістралей міста їх розчищали великими та малими колонами снігоприбиральної техніки.

Для обробки та очищення тротуарів і зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства «Київавтодору», залучили трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, новітню техніку європейського виробництва «Bucher». Усього до роботи залучили 270 одиниць снігоприбиральної техніки корпорації та 29 бригад із ручного прибирання.

Зранку 9 лютого дорожники продовжують працювати в посиленому режимі: очищають від снігу вулиці місцевого значення та підходи до пішохідних переходів.

Фахівці «Київавтодору» уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі та вживають усіх заходів для організації безпечних умов пересування столицею для водіїв і пішоходів.

Нагадаємо, що прибирання й обробку прибудинкових територій забезпечують 3819 працівників житлово-експлуатаційних дільниць. Загалом у столиці для подолання наслідків негоди готові понад 600 одиниць снігоприбиральної техніки.

Читайте також:150 населених пунктів у п'яти областях залишилися без світла