Світ
9 лютого 2018
Макрон прийняв запрошення Путіна відвідати РФ у травні
Помічник російського президента Юрій Ушаков заявив, що йому невідомо про узгоджену дату візиту президента Франції Еммануеля Макрона в РФ.
news-image

Президент Франції Еммануель Макрон прийняв запрошення президента РФ Володимира Путіна відвідати Росію у травні.

Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за результатами розмови президентів, пише «Є!» з посиланням на Європейську Правду.

"З метою продовжити динаміку (двосторонніх відносин) президент прийняв запрошення Володимира Путіна здійснити візит до Росії у травні. Протягом візиту він візьме участь у Санкт-Петербурзькому економічному форумі, на якому Франція буде почесним гостем" - йдеться у повідомленні.

Раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров повідомив, що президент Франції Еммануель Макрон прийняв запрошення відвідати Росію, зокрема, в контексті Петербурзького міжнародного економічного форуму (ПМЕФ), який відбудеться у травні.

Помічник російського президента Юрій Ушаков заявив, що йому невідомо про узгоджену дату візиту президента Франції Еммануеля Макрона в РФ.

Перед цим російське видання "Коммерсант" повідомляло, що Париж офіційно не підтверджував візит, адже "не зовсім правильно приймати вже зараз запрошення ще не переобраного Володимира Путіна".

Вибори президента Росії повинні відбутися 18 березня 2018 року.

Читайте також:Путін-жартівник: розповів що робитиме, якщо програє на виборах