Суспільство
11 лютого 2018
Убивство чоловіка на зупинці у Києві: Матіос сповістив резонансі деталі
Чоловіком, який зарізав іншого на зупинці транспорту у Києві виявився військовий.
news-image

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос оприлюднив подробиці моторошного вбивства на зупинці у Києві. З'ясувалося, що це зробив військовий, що нещодавно повернувся із зони АТО. Чоловік потребує психологічної допомоги, передає «Є!».

Напередодні повідомлялось, що у Дніпровському районі Києва під час очікування на маршрутку між двома чоловіками розпочалася штовханина, оскільки один із них хотів пройти без черги, а інший зробив йому зауваження. У підсумку перший дістав ножа і вдарив свого опонента в серце.

Як повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook, нападником 27-річний молодший лейтенант, який потребує психологічної допомоги.

Суха доповідь військового прокурора Київського гарнізону: 10 лютого в столиці близько 13:00 поблизу станції метро "Чернігівська" на автобусній зупинці молодший лейтенант Б. (1990 року народження, контрактник військової частини з місцем постійної дислокації – Біла Церква) ударом ножем у область серця вбив громадянина Ю. (1983 рік народження). Офіцера затримано, оголошено підозру про умисне вбивство, – зазначив він.

За його словами, офіцер зовсім нещодавно з частиною повернувся з АТО.

Конфлікт виник під час очікування у черзі на маршрутний автобус. Офіцер пішов у найближчий магазин, купив ножа, повернувся і вбив людину, яка зробила йому зауваження. Це наслідки війни, до яких є сліпою держава, – додав Матіос.