Суспільство
12 лютого 2018
Житель Сочі розповів, що за тиждень до вильоту рейсу Москва - Орськ здав квитки (відео)
Чоловік не сів на фатальний рейс.
news-image

Житель Сочі Максим Коломейцев розповів виданню ТАРС, що збирався летіти в неділю літаком "Саратовських авіаліній" з Москви в Орськ, щоб відсвяткувати свій день народження з рідними, але за кілька днів до вильоту йому довелося здати квитки, передає «Є!»

"У мене сьогодні день народження, і я повинен був летіти в Орськ, щоб відсвяткувати його в колі своїх рідних і близьких: з батьками, братом, сестрою. Ще я планував там купити автомобіль, в автосалоні Орська, який повинні були доставити 10 лютого, але мене підвели, і машина на тиждень затрималася. Тому тиждень-два тому я здав квитки - я повинен був летіти зі своєю дівчиною, яка теж з Орська - і поміняв на 19-е число", - розповів Коломейцев.


За його словами, про катастрофу Ан-148 він дізнався від знайомих.

"Мені зателефонував мій друг Олексій. Він каже:"Макс, літак, з якого я повинен був тебе зустрічати, розбився". І якщо до цього у мене було купа дзвінків і повідомлень з поздоровленнями, то потім - купа дзвінків з питанням, чи живий я, і де перебуваю. і ось тут стало трохи недобре", - додав співрозмовник.


Нагадаємо, пасажирський літак Ан-148 "Саратовських авіаліній", що виконував рейс з Москви в Орськ, пропав з екранів радарів через кілька хвилин після зльоту в неділю з аеропорту Домодєдово. Уламки повітряного судна були знайдені в районі села Степанівське Раменського району Підмосков'я. На борту знаходилася 71 особа, включаючи шість членів екіпажу. В результаті катастрофи ніхто не вижив.