Події
12 лютого 2018
У Броварах 30-річний чоловік демонстрував зброю та вбив знайомого
Бездиханне тіло він вивіз за місто, щоб приховати злочин.
news-image

Менше доби знадобилося оперативникам Броварського відділу поліції, аби встановити та затримати підозрюваного у вбивстві 32-річного місцевого жителя, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київщини.

Бездиханне тіло вбитого з вогнепальним пораненням грудної клітки знайшли 8 лютого на узбіччі автодороги поблизу с. Княжичі.

"У потерпілого вистрелив його 30-річний знайомий, під час демонстрації зброї на території свого домоволодіння. Для укриття злочину та уникнення кримінальної відповідальності чоловік вночі поїхав на інший бік Броварів та викрав у місцевого жителя автомобіль «ВАЗ». На ньому й вивіз за місто бездиханне тіло", - йдеться в повідомленні поліції.

На даний час підозрюваному обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські виявили речові докази та знаряддя злочину – рушницю.

За фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Молодику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На руках у громадян України тільки офіційно є 883 тисячі «стволів»