Світ
13 лютого 2018
Принц Гаррі та Меган Маркл запросили на весілля знаменитого артиста
Принц надіслав листа співаку Еду Ширану з проханням виступити на їхньому весіллі.
news-image

За даними джерел, на весіллі принца Гаррі та актриси Меган Маркл виступить відомий британський музикант Ед Ширан. Артист уже отримав лист із запрошенням від самого принца, пише «Є!» з посиланням на Радіо Люкс.

Подробиці про майбутнє весілля спадкоємця британського престолу принца Гаррі та колишньої акторки Меган Маркл з'являються ледь не щодня. Ось свіженька інфа: з'ясувалося, що принц надіслав листа співаку Еду Ширану з проханням виступити на їхньому весіллі.

У тому, що виконавець хітів Shape of You і Perfect, які підірвали практично всі музичні чарти світу, дасть згоду на пропозицію Гаррі, можна не сумніватися. Ще в грудні 2017 року, після церемонії вручення Ордена Британської імперії за заслуги в сфері музики і благодійності, Еда запитали, чи хоче він виступити на весіллі принца. Музикант відповів ствердно.

Ед Ширан – не єдиний артист, якому випаде честь виступити перед рідними і друзями принца Гаррі і Меган. ЗМІ пророкують ці ролі також Еллі Голдінгу і Кайлі Міноуг, з якими Гаррі пов'язує дружба, а також Брюсу Спрінгстіну, Браяну Адамсу, які співали на змаганнях Гаррі – Invictus Games, і групі Coldplay, яка виступала на благодійному заході принца Sentebale.

Ще один артист, який вже отримав запрошення, – Елтон Джон. Минулого тижня стало відомо, що музикант скасував два своїх виступи в Лас-Вегасі, призначених на 18 і 19 травня, якраз на день весілля Гаррі. В офіційній заяві говориться, що це рішення обумовлене "організаційними труднощами", але збіг аж надто підозрілий. Представник Елтона підтверджувати припущення журналістів відмовився.

Утім, присутність Елтона Джона на весіллі Гаррі досить передбачувана подія – музиканта пов'язувала тісна дружба з матір'ю принца, принцесою Діаною.

Читайте також:Джамала про чоловіка: Він мій головний порадник і друг

Читайте також:Факти про День Святого Валентина, які ви могли не знати