Київ
13 лютого 2018
Київ розірвав угоду на будівництво Wi-Fi в метро
Компанія Mosquito Mobile виграла тендер на будівництво мережі Wi-Fi у Київському метрополітені в 2014 році.
news-image

Київміськдержадміністрація з 1 лютого 2018 року розірвала угоду з компанією Mosquito Mobile, яка виграла тендер на будівництво мережі Wi-Fi Київському метрополітені в 2014 році. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на оголошення КМДА в газеті "Хрещатик", передає «Є!»

"Відповідно до рішення 19 грудня 2017 року постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури Києва ... з 1 лютого 2018 року фактично припинений інвестиційний договір від 2 грудня 2014 року "Про будівництво WiFi-мережі в Київському метрополітені ..." - йдеться в оголошенні.

Зазначений договір був укладений між КП "Київський метрополітен", ТОВ "Москіто Мобайл" і департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу КМДА.

Раніше Київське інвестиційне агентство наголошувало на необхідності переглянути, а можливо - й розірвати угоду з компанією Mosquito Mobile, яка виграла тендер на будівництво мережі WiFi у Київському метрополітені.

Читайте також: «Намолили»: хто стоїть за Десятинним МАФом