Світ
13 лютого 2018
Індонезія розширює військово-технічну співпрацю з Україною
У резиденції Посольства Індонезії в Україні відбулася серія зустрічей та переговорів між Начальником Національної поліції Індонезії Тіто Карнавіаном та керівництвом ДП ДГЗП СпецТехноЕкспорт, що входить до складу ДК Укроборонпром.
news-image

Україна та Індонезія опрацьовують плани щодо розширення військово-технічної співпраці, адже українські перспективні оборонні розробки привернули увагу представників індонезійської делегації, повідомляє прес-служба "СпецТехноЕкспорту", пише «Є!».

В резиденції Посольства Індонезії в Україні відбулася серія зустрічей та переговорів між Начальником Національної поліції Індонезії Тіто Карнавіаном та керівництвом ДП ДГЗП "СпецТехноЕкспорт", що входить до складу ДК "Укроборонпром",  йдеться в повідомленні.

В ході зустрічей "СпецТехноЕкспорт" презентував керівництву Нацполіції Індонезії актуальні розробки українських оборонних компаній, а саме тепловізійні прибори компанії "Термал Віжн Технолоджис", засоби особистого захисту компанії "Темп-3000", стрілкове озброєння та аксесуари виробництва КНВО "Форт", ТОВ "Хамонд" та "Ата Гір", безпілотники повітряної розвідки компаній "Спайтек", "Укрспецсистемс", наземний безпілотник "Фантом", а також продукцію для забезпечення кібербезпеки від компанії "Матезіс".

Окрему увагу представників індонезійської делегації привернули новий бронеавтомобіль "Варта-Новатор" та "Варта" виробництва компанії "Українська бронетехніка". Пан Тіто Карнавіан особисто протестував та високо оцінив ходові характеристики останнього по бездоріжжю.

Також, "СпецТехноЕкспорт" організував зустріч керівника Національної поліції Індонезії Тіто Карнавіана з очільником Національної поліції України Сергієм Князевим. В ході зустрічі керівники Нацполіцій обмінялися досвідом функціонування правоохоронних органів двох держав.

«В результаті переговорів нами досягнуто взаємної домовленості про організацію випробувань окремих видів продемонстрованої продукції на території Індонезії із залученням технічних спеціалістів та подальший розвиток двосторонньої співпраці», - резюмував директор "СпецТехноЕкспорту" Павло Барбул.

Читайте також:Пентагон просить про рекордний бюджет через російську загрозу