Суспільство
13 лютого 2018
«Виродки Алмати»: в соцмережі Казахстану під такою назвою розміщують фото дітей
Під фотографіями користувачі пишуть неприємні коментарі.
news-image

Міністерство інформації і комунікацій Казахстану взялося за перевірку групи "Виродки Алмати" у соцмережі "ВКонтакте" на предмет порушення законодавства. Про це виданню Tengrinews.kz повідомили у відомстві, передає «Є!»

У  групі розміщуються фотографії дітей, під якими користувачі пишуть неприємні коментарі.
У МІК РК повідомили, що проводиться експертиза.

"Даний контент знаходиться на експертизі, в найближчому майбутньому по ньому теж буде прийнято рішення відповідно до законодавства", - повідомили в МІК РК.

У відомстві додали, що вони в цілодобовому режимі проводять моніторинг інформаційного простору на предмет дотримання законодавства Казахстану.

"При виявленні матеріалів, що містять порушення законодавства Республіки Казахстан, на адресу власника інтернет-ресурсу або соціальної мережі, як в даному випадку, направляється попереджувальний лист про необхідність їх усунення.

У разі неусунення власником інтернет-ресурсу порушень або напряму ... Міністерством виноситься припис операторам зв'язку про обмеження доступу до матеріалів в порядку, передбаченому статтею 41-1 закону Республіки Казахстан "Про зв'язок", - уклали в МІК РК.