Події
14 лютого 2018
На Київщині чоловік побив поліцейських дерев’яною палицею
Один правоохоронець із травмою голови госпіталізований, іншому надана медична допомога.
news-image

У Білій Церкві 33-річний чоловік, який підозрюється у скоєнні крадіжки продуктів харчування в одному з супермаркетів міста, побив палицею поліцейських, передає «Є!» із посиланням на прес-службу поліції Київщини.

Двоє дільничних офіцерів поліції прийшли за місцем проживання до одного з місцевих жителів, щоб вручити повідомлення про виклик до слідчого.

Двері квартири поліцейським відкрила жінка, яка представилась його матір’ю.  

Працівники поліції відрекомендувались і пред’явили свої службові посвідчення, на що вона почала кричати, ображати їх лайкою, захищаючи свого сина.  

"У той момент, коли дільничні офіцери поліції намагались втихомирити господарку, молодий чоловік зненацька схопив дерев’яну палицю і накинувся на правоохоронців. Нападник щосили наносив удари по голові та тулубу поліцейським. Після чого він з матір’ю закрився у квартирі.

Затримав зловмисника на місці злочину наряд поліції, який одразу прибув на виклик. Також була викликана карета швидкої медичної допомоги", - йдеться в повідомленні поліції.

 

Один з працівників поліції з травмою голови госпіталізований, іншому надана кваліфікована медична допомога. Зловмисника затримано на місці злочину. Йому загрожує позбавлення волі до п’яти років.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Затримали заступника Труханова