Події
14 лютого 2018
У Києві чоловік кров'ю розфарбував 10 автомобілів та 3 під'їзди (фото)
В ніч на 14 лютого у квартирі на вулиці Василя Липківського, 11 між двома іноземцями стався побутовий конфлікт.
news-image

Темношкірий іноземець порізав собі вени та власною кров’ю намалював хрести на під’їздах будинку та припаркованих поруч автомобілях у Солом’янському районі Києва.

Як передає "Інформатор", мешканці розповідають дві версії скоєного, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Один з мешканців будинку розповів, що в ніч на 14 лютого у квартирі на вулиці Василя Липківського, 11 між двома іноземцями стався побутовий конфлікт. Під час словесної перепалки один з них викинув іншого через вікно з третього поверху. Його госпіталізували до лікарні.

Та за словами іншого мешканця, темношкірий іноземець у цьому будинку орендує квартиру. Вночі він привів до житла дівчат "легкої поведінки". Він залишився незадоволеним розвагами з дівчатами і почав їм погрожувати ножем, одній із них він розбив голову. Чоловіка затримала поліція, та через деякий час його відпустили.

Коли він повернувся додому, порізав собі вени і розмалював кров’ю щонайменше 10 автомобілів місцевих мешканців та стіни трьох під’їздів будинку. Також він залишив сліди крові на дитячому майданчику.

Місцеві викликали поліцію, яка затримала чоловіка. Імовірно, іноземець перебував у стані наркотичного сп’яніння. Квартира була розгромлена і залита кров’ю. Правоохоронці з'ясовують деталі дивного інциденту.

Читайте також: В Україні 22 квітня можуть визнати офіційним Днем тюремника
Читайте також: На Київщині чоловік побив поліцейських дерев’яною палицею