Світ
15 лютого 2018
Адміністрація Трампа активно готує нові санкції проти РФ - глава мінфіну
Він підкреслив, що адміністрація опрацьовує всі необхідні кроки щодо введення санкцій.
news-image

Про це заявив у середу міністр фінансів США Стівен Мнучин під час слухань у Фінансовому комітеті Сенату США, передає власний кореспондент Укрінформу.

Інформує «Є!», з посиланням на ukrinform.ua.

"Ми активно працюємо над санкціями проти Росії на підставі нашого секретного брифінгу (Кремлівської доповіді – ред.)", - зауважив глава американського мінфіну під час слухань, присвячених бюджетним пропозиціям президента Трампа на 2019 фінансовий рік.

Він підкреслив, що адміністрація опрацьовує всі необхідні кроки щодо введення санкцій, передбачених "Актом щодо протидії противникам Америки через санкції", затвердженим у серпні минулого року.

"Я можу запевнити вас, що ці санкції настануть вже скоро ", - наголосив Мнучін.

Як повідомляв Укрінформ, відповідно до закону, адміністрація США 29 січня представила американському Конгресу так звану "Кремлівську доповідь", яка мала, зокрема, визначити коло фізичних та юридичних осіб, близьких до вертикалі влади Путіна.

Доповідь мала як відкритий перелік прізвищ, який отримав назву "список мільярдерів" Росії, так і закриту частину, яка була обговорена на секретному брифінгу в Конгресі США.
Читайте також: Окупанти використовують перемир'я щоб підготуватися до нового наступу - Хуг