Події
15 лютого 2018
Біля суду, де відбувалось засідання у справі мера Одеси, затримано 30 осіб (фото)
Після цього інциденту під будівлею суду посилили наряди поліції та Нацгвардії.
news-image

Сьогодні, 15 лютого, вдень до Солом'янського суду Києва, де обирали запобіжний захід підозрюваному в корупції міському голові Одеси Геннадію Труханову, зібралися кілька десятків молодиків. Вони влаштували провокації проти правоохоронців.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Один із провокаторів вистрелив із пістолета в ноги поліцейській. Її доправили до лікарні. Також розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Чоловіка, який поранив поліцейську, затримали в порядку ст. 208 КПК України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До управлінь поліції загалом доставили майже три десятки чоловіків. У них правоохоронці вилучили два пристрої для відстрілу гумових куль, дві телескопічні палиці, гранату, кілька ножів, газові балончики та димові шашки. Після огляду вилучених предметів буде вирішене питання про відкриття ще одного кримінального провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Після цього інциденту під будівлею суду посилили наряди поліції та Нацгвардії. 

Читайте також: Парубій сказав МВФ, що закон про «Антикорупційний суд» ухвалять до травня
Читайте також: Стали відомі шокуючі подробиці вбивства морпіхів поблизу Широкиного