Суспільство
16 лютого 2018
На Сумщині п’яний школяр побив дівчину цеглиною
Причину вчинку хлопець пояснити не міг, бо перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.
news-image

В Сумській області 18-річний п’яний школяр вдарив цеглиною по голові свою однолітку. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба поліції регіону, передає «Є!»

"До поліції звернулись батьки 17-річної школярки, які повідомили, що їх доньку побив невідомий. Сама дівчина пояснила, що близько восьмої вечора поверталась з ковзанки, коли дорогою додому її перестрів незнайомий хлопець і вдарив декілька раз цеглиною по голові", - повідомили у поліції.

Правоохоронці протягом години вирахували ймовірного зловмисника. Ним виявився 18-річний місцевий школяр, який зізнався у скоєному. Що стало причиною такого вчинку, хлопець пояснити не міг, адже перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

"Лише згодом, протверезівши, юнак розповів правоохоронцям, що, аби скоротати час, вирішив купити горілки. В магазині придбав цілу пляшку, яку майже сам і випив. Що було потім, відбувалось ніби в тумані. Згадав лише, що напав на дівчину, яку вдарив цеглиною по голові, а коли вона впала та знепритомніла, злякався і втік", - повідомили поліцейські.

Наразі підозрюваний знаходиться під домашнім арештом. Молодику призначено ряд психіатричних експертиз. Йому оголосили підозру за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство», яка передбачає покарання до семи років позбавлення волі.