Гурт «Друга ріка» розпочав свій гастрольний тур зі Львову
Послухати старі і нові пісні улюбленого гурту зібралась кількасот львів'ян.
news-image

Український рок-гурт "Друга Ріка", якому цьогоріч виповнюється уже 22 роки, відправився у всеукраїнський тур на підтримку сьомого за рахунком студійного альбому "Піраміда", що побачив світ у грудні 2017-го.

У рамках туру музиканти планують зіграти у щонайменше 15 містах України і завершити його грандіозним виступом у Києві.

#Пірамідатур, як охрестили його в соцмережах прихильники "Другої ріки", стартував із масштабного концерту у Львові 14 лютого.

Послухати старі і нові пісні улюбленого гурту зібралась кількасот львів'ян. У залі нічного клубу, де відбувався концерт, можна було помітити, як зовсім юних фанатів Харчишина і компанії, так і прихильників їхньої музики з багаторічним стажем.

Хтось прийшов із батьками, а хтось сам їх привів. Було й чимало тих, хто захотів зробити собі чи коханому подарунок на День святого Валентина – концерт у Львові відбувався саме 14 лютого.

Навіть фронтмен гурту Валерій Харчишин жартуючи зі сцени дякував тим дівчатам, які вмовили своїх бойфрендів відсвяткувати День закоханих саме на концерті "Другої ріки".

А свято таки вдалось! За майже дві години музиканти змогли неабик запалити публіку. Все відбувалось, ніби на зустрічі старих друзів – спершу дещо сором'язливі, бо давно не бачились, а потім не можуть розпрощатись, бо ще ж стільки хочеться одне одному сказати.

Для тих, хто вже встиг заслухати до дірок новий альбом "Піраміда", музиканти зіграли майже усі пісні з нього. Проте не забули й про тих, хто полюбив "Другу ріку" ще 10, а то й 20 років тому.

"Фурія", "Відчиняй", "День/Ніч", "П'ю з твоїх долонь", "Так мало тут тебе" неабияк потішили публіку. Ну, і звісно, не обійшлось без чуттєвої "Три хвилини".

Валерій Харчишин буквально жбурляв своєю харизмою в зал і той відповідав йому взаємністю.

Згодом на своїй сторінці в Instagram фронтмен "Другої ріки" поділився післяконцертним фото.

Я не маю жодного фото з нашого першого турового концерту, що стартував вчора у Львові, але я маю після... Кажуть, що наша публіка - 30+. Може бути, але мені здається, шо старше 30, на цьому фото, - лише один дядько. Львів’яни, ви неймовірні! Низько вклоняємось! – написав Харчишин, опублікувавши знімок у колі прихильників.
Читайте також: Фіналісти Євробачення 2017 презентували кліп, просякнутий магією (фото, відео)