В Японії створять єдиний орган регулювання крипторинку
Japan Blockchain Association і Japan Cryptocurrency Business Association об'єднаються, щоб захистити інвесторів від шахрайства.
news-image
Дві японські криптовалютні організації - Japan Blockchain Association і Japan Cryptocurrency Business Association об'єднаються, щоб захистити інвесторів від шахрайства.
 
Про це пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Як правило, більшість країн приймає рішення про обмеження обміну криптовалютою, ( як от Південна Корея, Китай, Індія) через шахрайство. В Японії, навпаки, шукають компромісне рішення, щоб зберегти ринок і убезпечити інвесторів.

Japan Blockchain Association і Japan Cryptocurrency Business Association - дві провідні організації японської криптовалютної індустрії - планують об'єднатися в квітні, щоб сформувати саморегулюючий орган для захисту інвесторів.

Об'єднана організація може призначити керівників двох існуючих асоціацій в якості голови та його заступника, сказали джерела, які побажали залишитися анонімними, оскільки не були уповноважені робити заяви в засобах масової інформації.

Однак Japan Cryptocurrency Business Association офіційно заявила, що рішення поки не прийнято. Представники Japan Blockchain Association не коментували інформацію.

Минулого місяця хакери вкрали близько $ 530 млн на токійській біржі Coincheck. Це стало найбільшим шахрайством за всю історію криптовалюти.

Тим часом експерт фінансової компанії Nomura Джордан Рочестер впевнений, що скоро світ може опинитися на порозі криптовалютної кризи.

Читайте також:Збанкрутілий репер 50 Сent розбагатів, продавши «забуті» біткоіни