Події
20 лютого 2018
Головною проблемою в Україні є небувале зростання наркоманії
Голова Закарпатської ОДА зазначив, що сьогодні в Україні не розуміють, що через п'ять років виправити ситуацію з наркоманією буде неможливо.
news-image

Геннадій Москаль вважає, що через п'ять років виправити ситуацію з наркоманією в Україні буде неможливо. Про це генерал-лейтенант міліції, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розповів в інтерв'ю 112.ua, пише «Є!».

"Проблема номер один, з мого погляду, – небувале зростання наркоманії, яке ніхто не міг передбачити, і з нею ніхто не бореться. Швидше за все, її кришують з боку правоохоронних органів. А на наркотики потрібні гроші. Всі кажуть, що наркомани з родини беруть, але сім'я не супермаркет: можна взяти на місяць, два або три. А далі? Далі йдуть грабувати, інакше він просто не заробить грошей на чергову дозу наркотиків, а без дози ця людина ніхто, і їй прямий шлях до летального результату", - розповів Москаль.

У зв'язку з цим голова Закарпатської ОДА зазначив, що сьогодні в Україні не розуміють, що через п'ять років виправити ситуацію з наркоманією буде неможливо.

Відзначимо, що в 2015 році Москаль обіймав посаду заступника міністра внутрішніх справ України — начальника кримінальної міліції м. Києва.

Читайте також:На Львівщині чоловіка на смерть загризли собаки

Читайте також:Прага зібрала ліки для військової лікарні в Києві