Суспільство
8 лютого 2015
У Слов'янську пройшло ювілейне народне віче
Виступити на сцені віче міг кожен охочий
news-image

8 лютого 2015 на Центральній площі Слов'янська відбулося ювілейне тридцяте народне віче.

Вже за традицією, народному віче передував патріотичний автопробіг вулицями Слов'янська. Об'їздивши Слов'янськ, автопробіг завершився на Центральній площі міста, передає Є! Єдність.інфо

Як і завжди, виступити на сцені віче міг кожен охочий. В більшості своїй, виступали представники громадських організацій.

Основними темами для обговорення стало формування нового громадської ради міста, співпраця органів МВС з активістами для притягнення до кримінальної відповідальності людей, які закликали до сепаратизму. Також були розглянуті інші проблеми міста.

Зі сцени віче виступила біженка з Дебальцевого Тетяна, яка кілька днів тому прибула до Слов'янськ з однією з найгарячіших точок бойового конфлікту на Донбасі. Вона виступила зі словами подяки на адресу волонтерів і бійців української армії, які ризикують своїми життями заради порятунку інших людей. Також Тетяна зазначила, що в самому Дебальцеве залишилося багато людей, але із-за постійних обстрілів міста російсько-терористичними військами вони не можуть дістатися до пунктів евакуації.

Досить яскравими вийшли плакати слов'янської молоді в адресу всіх адептів "русского мира", які зазивають війну місто Слов'янськ.

Читайте також: У Миколаєві з'явився «колорадський» Путін в образі Гітлера