Події
22 лютого 2018
Уповноваженій АМКУ погрожують розправою через позицію по лотереях
Раніше віце-прем’єр-міністр Степан Кубів вигнав Загребельську з наради після того, як вона намагалася висловити свою позицію щодо ситуації на ринку.
news-image

Державний уповноважений Антимонопольного комітету Агія Загребельська заявляє, що їй погрожують фізичною розправою та стверджує, що в четвер до неї з обшуками можуть прийти правоохоронні органи. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!» із посиланням на Економічну правду.

"За інформацією, що надходить до мене з різних джерел крім загрози фізичної розправи (страшно написати все, що чула за ці дні), на четвер правоохоронні органи (називають СБУ) готують на ранок обшуки вдома та на робочому місці", - повідомила Загребельська.
"Юридична мета проведення мені не відома, як і те чи отримали вони вже постанову суду, чи десь в судових кабінетах додруковуються останні літери "іменем України", - пише державний уповноважений АМКУ.
"Реальна мета – не допустити мою участь у завтрашньому засіданні комітету, на якому буде розглядатись питання схвалення звіту за результатом дослідження лотерейного ринку, через мою зайнятість в слідчих діях", - додала вона.

22 лютого має відбутися засідання АМКУ, де розглядатимуть питання схвалення звіту комітету за результатами дослідження лотерейного ринку.

Раніше видання Цензор повідомляло, що 16 лютого віце-прем’єр-міністр Степан Кубів вигнав Загребельську з наради, яка стосувалася лотерейного ринку, після того, як вона намагалася висловити свою позицію щодо ситуації на ринку, а також під стенограму поставила під сумнів доцільність прийняття урядом нових ліцензійних умов.

 

Читайте також: В АМКУ анонсували “історичний звіт” про лотерейний ринок України