Політика
22 лютого 2018
Серед миротворців на Донбасі не має бути представників країн ОДКБ - Парубій
ОДКБ — військово-політична міжнародна організація, до якої входять Росія, Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан.
news-image

Якщо представники країн-членів НАТО не мають брати участі у миротворчій місії на Донбасі, то там не повинні бути представники країн-членів Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ). Про це під час брифінгу заявив голова парламенту Андрій Парубій, передає «Є!» із посиланням на УНН.

“Процес перегорів щодо миротворців на Донбасі ще триває. Я підтримую це... Як відомо, Росія ставить питання, що серед миротворців не можуть бути члени НАТО. Я вважаю, що якщо серед миротворців не буде представників країн-членів НАТО, то так само не може бути представників країн-членів ОДКБ. Адже, ця структура, де лідерство займає РФ, може відіграти деструктивну роль і я вважаю, що на переговорах українська сторона зайняла позицію щодо не участі членів ОДКБ”, — заявив А.Парубій.

Нагадаємо, ОДКБ — військово-політична міжнародна організація, до якої входять Росія, Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан.

Читайте також: У Донецькій області на блокпості загорівся автобус з пасажирами