Події
23 лютого 2018
Принцу Гаррі й Маркл надіслали листа з погрозами та білим порошком
Речовина, що була в конверті, не є небезпечною, встановили експерти. Зокрема було повністю виключено версію щодо спор сибірської виразки.
news-image

Британський принц Гаррі та його наречена Меган Маркл мало не стали жертвами "поштового тероризму". До Сент-Джеймського палацу надійшов лист, адресований парі. Він містив погрози расистського характеру та білий порошок.

Скотланд-Ярд розпочав розслідування, повідомляє «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Речовина, що була в конверті, не є небезпечною, встановили експерти. Зокрема було повністю виключено версію щодо спор сибірської виразки.

 

Як зазначає видання, за кілька днів до того пакет із білим порошком невідомі надіслали до британського парламенту.

"Поліція веде розслідування після того, як пакет із певною речовиною було доставлено до Сент-Джеймського палацу 12-го лютого", - повідомили в поліції.
"Речовина була перевірена, і було підтверджено, що вона не є підозрілою. Поліцейські перевіряють припущення щодо лихих повідомлень, що відносяться до цього ж пакету. Арештів проведено не було, розслідування триває", - зазначили представники Скотланд-Ярду.

Як відомо, Меган Маркл є наполовину афроамериканкою. У грудні великий скандал спричинила витівка принцеси Кентської, відомої своїми расистськими поглядами.  На урочистому обіді в Букінгемському палаці, першому великому зібранні королівської родини, на якому була присутня Меган, родичка її нареченого вигуляла брошку в вигляді темношкірої людини.

Читайте також:У Тернополі підрізали екс-депутата міськради (фото)