В Україну зайшла велика польська будівельна компанія
Mirbud S.A. працює на ринку Польщі у всіх сегментах будівництва.
news-image

Польський забудовник Mirbud S.A. офіційно зареєстрував ТОВ "Мірбуд" з головним офісом в Києві і розраховує активізувати інженерно-дорожнє будівництво в Україні. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", передає «Є!»

"Ми бачимо тут дуже великий потенціал для нашої діяльності в сфері інженерно-дорожнього будівництва і будівництва будівель в зв'язку з планами уряду України щодо збільшення фінансування реконструкції та будівництва доріг і отриманням коштів від міжнародних фінансових інститутів для інвестицій в розвиток транспортної інфраструктури", - заявив президент і мажоритарний акціонер Mirbud SA Єжи Міргос.

Згідно з даними системи електронних закупівель ProZorro, Mirbud S.A. в 2017 році взяла участь в трьох тендерах на загальну суму 24,25 млн євро за проектами будівництва і реконструкції прикордонної інфраструктури України.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, ТОВ "Мірбуд" зареєстровано 24 січня 2018 року, основним видом діяльності вказано будівництво будівель.

Головний офіс компанії розмістився в столичному IQ Business Center по вул. Болсуновська, 13-15. Єдиним учасником ТОВ виступає АТ Mirbud (Скернєвіце, Польща), керівником - Марек Голя.

Розмір статутного капіталу становить 370 тис грн.

Mirbud S.A. працює на ринку Польщі, в основному, в якості генерального підрядника у всіх сегментах будівництва.

Згідно з даними веб-сайту, в портфелі компанії на різних стадіях реалізації знаходяться проекти будівництва логістичних комплексів, торгових центрів, житла і доріг в Польщі.

Компанія з 2008 року зареєстрована на Варшавській фондовій біржі і послідовно створює холдинг з диверсифікованою діяльністю.

Зокрема, компанія розширила сферу діяльності такими послугами, як дорожнє й мостове будівництво, а також виробництво бітумінозних мас.

Читайте також: Уряд Польщі: у країні може бути вже понад 2 млн українців