Події
26 лютого 2018
В уряді попереджають про можливі проблеми з транспортом і світлом через негоду
Мінімальна температура вночі 27 лютого 15-22° морозу, у північно-західній половині – місцями 23-27° морозу.
news-image

Міністерство інфраструктури України попереджає, що в найближчі дні погіршення погодних умов може призвести до порушень у роботі транспорту, комунального господарства і призвести до перебоїв електропостачання, пише «Є!» з посиланням на Радіо Свобода.

За даними синоптиків, внаслідок впливу активних циклонів в Україні 27 лютого посилиться вітер, очікуються снігопади, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця.

Мінімальна температура вночі 27 лютого 15-22° морозу, у північно-західній половині – місцями 23-27° морозу.

На акваторії Азовського моря і в портах очікуються пориви вітру 25-28 метрів за секунду, висота хвиль 13-20 дм, швидке обледеніння суден; у західній половині акваторії Чорного моря – висота хвиль 30-40 дм, повільне обледеніння суден.

28 лютого буде невелике послаблення опадів і морозів.

1 березня у південних, східних і більшості центральних областей пориви вітру 15-20 метрів за секунду, в Приазов’ї місцями 25-27 метрів за секунду, хуртовини, у Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській, Сумській, Харківській та Донецькій областях сильний, місцями дуже сильний сніг, сильні хуртовини, снігові замети; на дорогах країни ожеледиця.

Читайте також:Сильні снігопади та хуртовини накриють завтра Україну