Події
26 лютого 2018
В Дніпрі Порошенко видав нагороди близько сотні солдат і поліцейських
Перелік прізвищ і військових звань нагороджених силовиків наведено в оприлюдненому тексті президентського указу № 42/2018.
news-image

Президент України Петро Порошенко підписав указ про відзначення державними нагородами 108 осіб. Серед них є військовослужбовці ЗСУ, Нацгвардії та співробітники МВС, повідомляє прес-служба глави української держави.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.          

Нагороди отримали 105 солдат і офіцерів армії, двоє загиблих правоохоронців і один поранений боєць Національної гвардії України. З-поміж тих, хто отримав відзнаки в Збройних силах України, 62 поранених і 43 військовослужбовців нагородили посмертно. Бійці відзначені орденами "Богдана Хмельницького" та "За мужність" III ступеня, медалями "За військову службу Україні" та "Захиснику Вітчизни", а також за участь в антитерористичній операції у Донецькій та Луганській областях.

Перелік прізвищ і військових звань нагороджених силовиків наведено в оприлюдненому тексті президентського указу № 42/2018. У ньому зазначається, що відзнаки присуджені "за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку". 

Читайте також: 51 людина подала заявку на участь у конкурсі на посади членів НКРЕКП (список)
Читайте також: Українці вибороли дев'ять медалей на Кубку Європи з кікбоксингу