Тоня Матвієнко жорстоко висловилася про переможця Нацвідбору Євробачення-2018
Знайшлися і ті шанувальники, які підтримали Тоню.
news-image

Українська співачка Тоня Матвієнко, яка побувала на фіналі Національного відбору Євробачення-2018 в Києві, поділилася в мережі повідомленням, яке обурило її шанувальників.

Інформує «Є!», з посиланням на onlineua.club.

Матвієнко опублікувала селфі на тлі глядацького залу Палацу культури КПІ, де проходив Нацвідбір, і залишила лаконічний підпис в Instagram, який оцінили далеко не всі користувачі.

«Без коментарів», – підписала фото Тоня Матвієнко, додавши неоднозначні хештеги «#тількіневін», «#катаракта», «#грьобанімалолєткі», «#продуктстб», натякаючи на свою незгоду з перемогою MELOVIN і на його особливість з лінзою в лівому оці, а також хештеги «#леля» і «#язатаяну», підтримуючи цим фіналістку Tayanna, яка отримала друге місце у фіналі Нацвідбору.

Таке повідомлення викликало хвилю обурення користувачів, які не погодилися з висловлюваннями Тоні Матвієнко.

«Тоня, поважайте вибір країни … Дуже ганебний вчинок!», «Мала б сором! Ганьба!!! Яка вибачте в ср*ку катаракта чи підлітки не люди і не мають права голосувати?! саме вони найбільш близькі до Європи і вони знають, що зараз слухають! і за що голосуватиме народ! або по вашому від України повинна була поїхати ця вертихвістка?!» , «Тоня, ви теж проект «1+1» , до цього вас ніхто не знав, і зараз вас особливо не спостерігаю. Зазналася! «.
«Це трохи вже перебір. І показ своєї невихованості. Якщо вам щось не подобається — не дивіться, задовольняйтеся своєї Tayannaой десь в іншому місці. Вибачте, але говорити, що я не хочу співати англійською мовою, це я взагалі не знаю, ким треба бути. Якщо не хочеш співати, це твої проблеми — вали з конкурсу, а не показуй з себе царівну «, — пишуть користувачі

Проте знайшлися і ті шанувальники, які підтримали Тоню: «Хтось фукає на Козловського, хтось на Винника, але у всіх цих «зафуканных» є свої шанувальники. Хтось фукає тихенько, хтось голосно … Тоня фукнула на Мелвіна (або як його там), тепер ви фукаете на Тоню. Всі такі емоційні, аж нудить …», «Я впевнена, якщо б MELOVIN так висловив власну думку про нього або будь-якого іншого артиста, ви б так не думали. Чому комусь можна, а комусь-ні» ,»Погоджуся з іншими, повага і все таке, але свободу слова ніхто не відміняв. Вона висловилася, як і кожен з нас. Це можна продовжувати нескінченно, але кожен з нас залишиться при своїй думці».

Читайте також: Melovin: що відомо про українського представника Євробачення-2018