Політика
27 лютого 2018
Депутат Харківської міськради влаштував найдорожче весілля року (фото)
Свято Мусєєву обійшлося у щонайменше $ 60 тис. При цьому, згідно з декларацією чиновника, він живе на зарплатню у 9 тис. грн.
news-image

Депутат Харківської міськради, колишній "регіонал" Максим Мусєєв і шоу-ведуча Єва Субботіна 18 лютого відсвяткували шикарне весілля. Про це пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Святкування проходило у престижному київському ресторані Regent Hill.

Привітати молоде подружжя прийшли близько 200 гостей. Серед них - травесті-діваМонро, співак Віталій Козловський. Ведучими вечора були найкрасивіша жінка за версією "Viva!-2018" Оля Полякова та шоумен Олександр Педан. Своїм співом розважав присутніх Monatik.

Серед гостей розіграли iPhone останньої моделі - його виграла телеведуча Олена Філонова.

Як з'ясували журналісти програми "Наші гроші", свято Мусєєву обійшлося у щонайменше $ 60 тис. При цьому, згідно з декларацією чиновника, він живе на зарплатню у 9 тис. грн.

Максим Мусєєв - депутат Харківської міської ради від партії "Відродження", голова постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів Харківської міської ради, голова адміністрації Холодногірського району Харківської міськради.

З серпня 2008 року був членом та заступником голови харківської організації Партії регіонів. У 2010 році потрапив у гей-скандал через провокативні фото, які потрапили у мережу.

Читайте також:Опубліковано рейтинг біткойн-мільйонерів