Суспільство
27 лютого 2018
В Україні обрали голову Національної служби здоров'я
Олег Петренко на цей момент є заступником генерального директора з питань стратегічного розвитку клініки ISIDA.
news-image

Головою Національної служби здоров’я України став заступник генерального директора з питань стратегічного розвитку акушерсько-гінекологічної клініки ISIDA у Києві Олег Петренко.

Про це повідомляє кореспондент 24 Каналу Оксана Тропотяга. Конкурс був проведений в рамках медреформи, передаэ «Є!».

У конкурсі на голову Національної служби здоров’я (зокрема, за результатами тестування на знання законодавства, розв’язання ситуаційних завдань та співбесіди) Олег Петренко набрав 14,64 балів.

На другому місці за результатами конкурсу – колишній заступник міністра юстиції Андрій Вишневський. Він може очолити Національну службу здоров'я, якщо переможець відмовиться від керівництва.

Олег Петренко на цей момент є заступником генерального директора з питань стратегічного розвитку клініки ISIDA. Був радником Міністра охорони здоров’я України (2005–2006). У 2009-2015 роках – перший заступник генерального директора приватної універсальної клініки "Оберіг". У клініці ISIDA працює з 2015 року.

У 2017 році залучався в ролі експерта на засідання Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я. Брав активну участь у розробці медичної реформи в Україні.