Суспільство
9 лютого 2015
Британець купив на eBay MacBook і отримав поштою коробку з фотографією ноутбука
38-річний Пол Баррінгтон пов'язував з цією покупкою багато надій
news-image

Житель британського Девону придбав на популярному інтернет-аукціоні eBay ноутбук MacBook, але отримав поштою коробку, в якій знаходилася лише фотографія комп'ютера. Про випадок шахрайства повідомило видання Achievementsnews, передає Є! Єдність.інфо

Житель графства Девон, який заплатив на інтернет-аукціоні 300 фунтів (близько 450 доларів) за MacBook, отримав коробку, в якій була... роздрукована на принтері фотографія ноутбука. 38-річний Пол Баррінгтон пов'язував з цією покупкою багато надій, він продав свою дошку для серфінгу для того, щоб купити лептоп, який він хотів використовувати для початку кар'єри діджея на весіллях. Британець розумів, що новий MacBook коштує близько 1500 фунтів, але роблячи платіж в 300 фунтів, він не очікував, що буде ошуканим.

Чоловік розповів: «Я продав свою гордість і радість за шматок паперу... Вперше за 10 років я опинився без своєї дошки для серфінгу, але мені дуже потрібен ноутбук. При купівлі я перевірив список проданих речей і рейтинг продавця. Він зареєстрований на ресурсі кілька років, так що не було нічого підозрілого... Я був схвильований, вигравши аукціон, і подумав: "тепер у мене є ноутбук, щоб почати свій бізнес..." Пакет був легким, як пір'ячко. Навіщо він відправив роздруковане фото в коробці? Це не має ніякого сенсу...».

Пол вже звернувся на eBay з скаргою і йому відповіли, що він повинен почекати, перш ніж отримає відповідь, чи має він право на повернення грошей.