Світ
2 березня 2018
Шоколадний Путін: у Росії з'явилися цукерки із зображенням президента РФ (фото)
Вартість цукерок за кілограм становить близько 1200 гривень. До складу входить горілка Царська Золота і перець чилі.
news-image

У російських магазинах з'явилися цукерки із зображенням президента РФ Володимира Путіна. У багатьох російських інтернет-магазинах знайти ці цукерки досить легко, вони є у продажу, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Вартість їх становить 2 640 рублів (близько 1200 грн).

До складу цукерок входить: шоколад, масло вершкове 82,5 %, горілка "Царська Золота"(Росія), натуральні екстракти (перець чилі, імбир, мадагаскарська ваніль). На передову новинку російського харчопрому звернув увагу блогер і фінансист Слава Рабінович.

Він зазначив, що ці цукерки можна купити в одному з магазинів Санкт-Петербурга. У соцмережах активно обговорюють надзвичайну дороговизну цукерок, адже в гривнях виходить, що вони коштують в межах 1 200 гривень, і самі собі відповідають-жартують, що швидше за все, вони з кокаїном.

 

«Я просто поцікавитися: а в роки розквіту застою» хто-небудь бачив цукерки «Генсек» або «Брежнєв»? Навіть у роки культу особистості цукерок зі Сталіним, наскільки я знаю, не бувало...», – зазначає Всеволод Галабурда.
«Ці цифри 2434,0 -ціна??? За такі гроші вони що, з кокосом??», «З полонієвою начинкою! Пригощайтеся, гості дорогі!!!», «Всьому своя ціна і фінал завжди в унітазі або сміттєвому бачку», «Країна абсурду і не таке може бути!», – дружно відзначають користувачі соцмереж.

Читайте також:Тука про виступ Путіна: Таке враження що коксу там більше, ніж снігу


Читайте також:У МЗС заявили, що Росія погрожує ядерними ударами