Шоу-біз та культура
2 березня 2018
Оскар 2018: авторитетне видання спрогнозувало переможців премії (фото, відео)
Вручення нагород премії Оскар 2018 відбудеться вже 4 березня.
news-image

90-а церемонія вручення нагород премії Оскар 2018 відбудеться вже 4 березня. І поки ми розмірковуємо, який же фільм стане оскароносним, експерти видання Vanity Fair склали список ймовірних переможців цьогорічного Оскара. Деякі їхні прогнози вам здивують, пише «Є!» з посиланням на Радіо Максимум.

Оскар 2018 уже на носі. У театрі "Долбі" (Лос-Анджелес) триває активна підготовка до церемонії, а кінокритики та журналісти називають своїх фаворитів премії Оскар 2018. Нагадаємо, що нагороди цьогоріч вручать у 24 номінаціях, 6 з яких вважаються головними.

Так, видання Vanity Fair вважає, що в категорії "Найкраща жіноча роль" переможе Френсіс Макдорманд, яка зіграла Мілдред Хейз в фільмі "Три білборди за межами Еббінг, штат Міссурі". За цю роль актриса вже отримала премію BAFTA, "Золотий глобус" і головний приз "Гільдії кіноакторів США".

'Три білборди на межі Еббінга, Міссур - фото 231044
Френсіс Макдорманд, "Три білборди на межі Еббінга, Міссурі"

"Найкращим актором" журнал назвав Гері Олдмена. На думку журналістів, перемогу йому принесе роль Вінстона Черчілля в кінострічці "Темні часи" режисера Джо Райта.

Гері Олдман, 'Темні часи' - фото 231045
Гері Олдман, "Темні часи"

"Найкращим режисером" цього року, ймовірно, стане Гільєрмо дель Торо з його фільмом "Форма води". Ця картина була номінована на премію Оскар в 13 категоріях.

Форма води – дивіться онлайн трейлер фільму:

При цьому експерти здивували вибором переможця в категорії "Найкращий фільм", назвавши американський детективно-сатиричний фільм жахів режисера Джордана Піла "Пастка". Журналісти припускають, що найкращим фільмом також можуть стати "Три білборди за межами Еббінг, штат Міссурі", "Дюнкерк", "Форма води" і "Леді-Птаха".

Дивіться трейлер фільму Пастка:

А от мультфільм "Коко", який дуже сподобався принцові Джорджу, повинен отримати золоту статуетку в своїй номінації "Найкращий повнометражний анімаційний фільм".

Читайте також:Корюківська трагедія: як нацисти знищили 7-тисячне містечко і чому про це забули в СРСР (фото)
Читайте також:Український фільм про окупацію Криму виклали у вільний доступ (відео)