Київ
2 березня 2018
У «Київводоканалі» повідомили про випадки шахрайства із процедури опломбування лічильників
На підприємстві заявили, що не співпрацюють з жодними підрядними організаціями для проведення процедури опломбування лічильників.
news-image

Останнім часом до контакт-центрів Київводоканалу надходять скарги  щодо шахрайства по процедурі опломбування лічильників та їх передачі на комерційний облік. Про це повідомляє прес-служба установи, передає «Є!»

"Мешканці жаліються, що до квартир приходять невідомі та представляються уповноваженими особами Київводоканалу або підрядної організації ТОВ «Мастергаз», пропонують за грошову компенсацію опломбувати лічильник та передати його на комерційний облік, вимагаючи від споживачів надати цілий пакет документів для нібито оформлення договору з Київводоканалом. Після чого опломбовують лічильник пломбами, які дуже схожими на пломби Київводоканалу", - йдеться в повідомленні підприємства.

Зазначається, що в результаті цих  шахрайських дій страждають споживачі, які очікують нові платіжки з урахуванням нібито опломбованого лічильника.

"Київводоканал офіційно заявляє, що не співпрацює з жодними підрядними організаціями для проведення процедури опломбування лічильників та запевняє, що жодна інформація про опломбування та передачу таких лічильників на комерційний облік не надходить", - наголошують в установі.

Для того, щоб не стати жертвою шахраїв, перевіряйте наявність посвідчення працівника Київводоканалу та слідкуйте, щоб у його наряді був вказаний  номер Вашої квартири.

Для опломбування  лічильника  необхідно залишити  заявку в Центрі обслуговування споживачів Київводоканалу (тел. (044) 202-02-02, 202-02-04,  200-73-55). Ця процедура є безкоштовною.

Читайте також: Активісти вирішили прибрати частину наметів під Радою