Події
6 березня 2018
На Волині багатодітна родина всю зиму доглядає лелеку (відео)
Рибу для нього купують спеціально у магазині.
news-image

У селі Стобихівка у Волинській області багатодітна родина Осадчуків прихистила на зиму знесиленого лелеку, який не відлетів в теплі краї.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Цілісіньку зиму дев’ятеро дітей годували та зігрівали хворого чорногуза, аби тепер, навесні, він уже сильний та здоровий зустрів своїх родичів із вирію. Як йдеться в сюжеті ТСН, восени знесиленого птаха на своєму подвір'ї знайшов голова родини Володимир. Лелека хоч і був сильно ослаблений, гордо ходив серед курей. З ним ж він і залишився зимувати.
Господарі підгодувували птаха, поки не стало зовсім холодно, а потім забрали в приміщення з іншими домашніми птахами. З птахами він живе мирно, хоча вже виявив лідерські якості, зазіхнувши на авторитет "місцевого" індика. Усі дев’ятеро дітей родини турбувалися про птаха, годували та зігрівали його усю зиму. Гуляють діти з птахом теж разом, а от до хати птаха не беруть. Рибу для нього купують спеціально у магазині, а ось восени він навіть сам ловив жаб, мишей і навіть вужа. Скоро родичі лелеки мають повернутися з теплих країв. А тим часом в родині вірять, що якщо птах і приєднається до своїх родичів, все одно до них повернеться, і не сам, а вже з десятою дитиною.

Читайте також: На Харківщині 12-річна дівчина впала у прірву через зсув глиби снігу
Читайте також: Мережу підкорило відео із собакою, яка засинає під колискову (відео)