Події
13 березня 2018
Зайцева озвучила свою версію смертельної аварії у Харкові
Підозрювана розповіла, що коли її машина наближалася до перехрестя, блимав зелений, який переходив у жовтий.
news-image

У понеділок, 12 березня, в Київському районному суді Харкова підозрювана у смертельному ДТП на Сумській Олена Зайцева озвучила свою версію події. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

"Щиро хочу попросити у вас пробачення. Мені дійсно дуже шкода, що сталася така трагедія. Не було жодного дня, щоб я не думала про це", – звернулася водій Lexus до потерпілих.

За словами Зайцевої, вона не пам'ятає всі обставини ДТП. Підозрювана розповіла, що коли її машина наближалася до перехрестя, блимав зелений, який переходив у жовтий.

"Зрозуміла, що не встигну загальмувати, вирішила не знижувати швидкість. У момент удару різко натиснула на гальма, повертала вправо", - сказала вона.

Після зіткнення з Volkswagen, вилетіла на пасажирське сидіння та вже була не в змозі далі керувати своїм авто, запевняє Зайцева. 

"Після зіткнення авто перекинуло, ми з пасажиром не могли вилізти, люди намагалися перевернути і поставити на колеса авто, перевернули, намагалися дістати нас, відчинити двері, двері не відчинялися, намагалися розбити лобове скло, не вийшло, вирвали праву пасажирські двері. Коли дістали, було багато "швидких", поліції. Перше, що зробила — підбігла до поліцейського, дала документи, сказала, що водій Lexus", — зазначила Олена.

Якою була швидкість її машини в момент зіткнення, Зайцева сказати не могла. 

"Під'їжджаючи до перехрестя, я побачила, що заблимало зелене світло... В цей момент моя увага переключилася на Volkswagen... У момент зіткнення, я вдарила по гальмах і повернула кермо вправо, всіма силами намагаючись запобігти наїзду", - запевнила вона. "У день події я відчувала себе нормально і ніяких лікарських препаратів не приймала. За день до цього я випила перед сном таблетку анальгіну через головний біль. Наркотики я не вживала ніколи в житті", - додала Зайцева.

Перед ДТП вона була в ресторані "Чилі" і запевняє, що алкогольних напоїв не пила.

Читайте також:Справу Зайцевої та Дронова суд розглядатиме пришвидшеними темпами