Події
14 березня 2018
На Буковині місцеві блокували прикордонників для «звільнення» колег
Невідомі спробували трьома автомобілями заблокувати рух службового автомобіля правоохоронців, в якому знаходилися двоє затриманих правопорушників.
news-image

На Буковині прикордонники заявляють про блокування їх діяльності місцевими "контрабандистами" з наміром "звільнити" своїх затриманих колег. Про це в середу, 14 березня, повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент. 

"Вчора після обіду, конвоюючи двох правопорушників до підрозділу, затриманих під час спроби переміщення сигарет до Румунії, група осіб намагалася втрутитися в діяльність прикордонників відділу "Селятин" Чернівецького прикордонного загону та звільнити своїх соратників", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними відомства, невідомі спробували трьома автомобілями заблокувати рух службового автомобіля правоохоронців.  

"В ході спроби блокування були ідентифіковані ряд осіб, які, за наявною інформацією, ймовірно, причетні до протиправної діяльності", - відзначили в ДПСУ.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею, яка передбачає відповідальність за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу у зв'язку з його службовою діяльністю.  

Зараз на місце події прибули представники Національної поліції, проводяться слідчі дії.

Стосовно затриманих чоловіків складено протоколи про адмінправопорушення за спробу незаконного перетину держкордону та злісну непокору правоохоронцям.

Читайте також: Береза - Вілкулу: «По морді Ви скоро отримаєте прямо в цій залі» (відео)