Суспільство
14 березня 2018
Кому треба відчути весну - краще це робити сьогодні і завтра, - синоптик
Готуйте голови, ноги, судини і настрій - будуть весняні змагання стрибків погодніх явищ із жердиною.
news-image

Кому треба відчути весну, погуляти парками чи побігати у справах, із жердиною перестрибуючи калюжі (можна й без жердини) - краще це робити сьогодні-завтра. Про це пише «Є!» з посиланням на сторінку Facebook синоптика Наталки Діденко.

Бо саме 14, 15 та 16 березня ще якось синоптична ситуація дозволить використати прогулянки та пробіжки відносно комфортно. І хоча, я переконана, більшість з нас вже сьогодні нарікає на погоду, повірте - не гнівіть атмосферу, це ще досить комфортна погода. Навіть із оцими мрякою. дощем чи навіть мокрим десь снігом, - наголошує Наталія.

17-18 березня, вихідними, в Україну почне "затікати" з півночі холодне арктичне повітря із морозами, з південного заходу Європи підпиратиме активний циклон із зливами та снігами. А протиборство цих атмосферних антагоністів спричинить штормовий вітер.

Тому поки що, 15 березня, в Україні очікується волога повітряна маса. Періодичні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. На заході та Півдні - місцями невеликі опади.

Температура повітря найближчої ночі від 1 морозу до 4 тепла, завтра вдень вже похолодає у західних областях і в межах України очікується +1+5 градусів, лише на Закарпатті та на Півдні буде тепліше, +6+11 градусів. У Києві завтра, у четвер, місцями опади: вночі мокрий сніг, вдень подекуди невеликий мокрий сніг та дощ з подальшим припиненням. Вночі близько нуля, вдень +3 градуси. Так що виходить, що завтра останній теплий день перед початком похолодання. Вже 16-го березня у Києві до невеликих мінусів. А 17-18 березня погода в столиці суттєво ускладниться, опади, похолодання, штормовий вітер. Так що готуйте голови, ноги, судини і настрій - будуть весняні змагання стрибків погодних явищ із жердиною. Нічого, ще й не таке перестрибували), - пише синоптик.

Читайте також:В ООН назвали найщасливішу країну в світі

Читайте також:У Тернополі у відділені одного з банків недорахувалися 10 мільйонів гривень