Події
16 березня 2018
Вбивство багатодітної матері у Фастові: виконавцям пообіцяли 12 тисяч доларів
Підозрюваним світить довічне ув’язнення із конфіскацією майна.
news-image

Правоохоронці розкрили моторошне вбивство 42-річної жительки Фастова, котру кілька днів тому зарізали біля дитячого садочка. Підозрюваних у вбивстві матері-одиначки затримали, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Двоє чоловіків зізналися, що були лише виконавцями – і здали замовників. Ними виявилися співвласники мийки, яка відійшла загиблій від покійного чоловіка. Спершу колишній товариш чоловіка намагався відібрати бізнес через суд, а торік вирішив владнати суперечку по-іншому: знайшов виконавців і розповів, де і коли можна знайти жертву. 

У підсумку, жінка дістала 24 ножових поранення. Вона зуміла дійти до лікарні поряд, але врятувати їй життя медики не змогли через величезну втрату крові. Сиротами залишилися троє дітей. За цей злочин убивці отримали 12 тисяч доларів.

У суботу в Фастові мають обрати запобіжний захід замовникам і виконавцям злочину. Підозрюваним світить довічне ув’язнення із конфіскацією майна. 

"Організатор злочину передала фотокартки, маршрут можливого руху нашої потерпілої та грошові кошти для виконання даного злочину", - розповів про вже наявну доказову базу голова управління Нацполіції у Київській області Дмитро Ценов.
Читайте також: Батько вбивав, а син чекав у машині: подробиці вбивства багатодітної матері під Києвом (фото)
Читайте також: На заводі «Автосталь» стався витік газу, є загиблі