Події
19 березня 2018
Порошенко закликав посилити санкції проти Росії
Петро Порошенко закликає посилити санкційний тиск міжнародної спільноти на Росію у зв’язку з придушенням демократичних процесів у самій РФ і політичними вбивствами за кордоном.
news-image

Президент України Петро Порошенко закликає посилити санкційний тиск міжнародної спільноти на Росію у зв’язку з придушенням демократичних процесів у самій РФ і політичними вбивствами за кордоном. Про це пише «Є!» з посиланням на ZIK.

«Ми закликаємо міжнародних партнерів посилити санкційний тиск на Кремль. І не тільки за агресію проти України, а й за гібридну війну проти всієї європейської та євроатлантичної спільноти, за політичні вбивства за кордоном, і за придушення демократії у самій Росії», – йдеться в заяві П.Порошенка у зв’язку з проведенням окупаційною адміністрацією незаконних виборів у Криму, опублікованій на його офіційному сайті в понеділок вранці.
«Спільними зусиллями, нашою єдністю і міжнародною солідарністю забезпечимо деокупацію Криму та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, повагу до міжнародного права!!», – додав глава Української держави.

Читайте також:Польща може витурити з країни російських дипломатів