Політика
20 березня 2018
Ілларіонов упевнений, що Путін не піде з влади, поки буде живим
Ілларіонов: Якщо Путін покине Кремль, то не виживе.
news-image

Президент Росії Володимир Путін має намір залишатися у Кремлі довічно. Про це 19 березня в ефірі ObozTV заявив російський економіст, колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов, передає «Є!».

Путін не покине владу за своїм бажанням, він залишатиметься при владі доти, доки буде живим. Він не запропонує жодних реформ і перебудов... Зараз він розуміє, що він не може піти з влади, – якщо він покине Кремль, то не виживе, – зазначив російський експерт.

Водночас, за його словами, це не означає, що Путін не готує собі наступника. Ілларіонов нагадав версію російських ЗМІ про те, що дочка президента РФ Катерина Тихонова братиме участь у президентських виборах у Росії у 2024 році або пізніше.

Буде нове російське покоління, яке продовжить його справу. Але Путін може шукати наступників і серед представників так званого "кооперативу "Озеро". Також це може бути хтось із його друзів і колег із ФСБ та КДБ, як, наприклад, Сергій Наришкін (голова Служби зовнішньої розвідки. – «Є!») або хтось на кшталт нього, – припустив екс-радник президента РФ.