Шоу-біз та культура
20 березня 2018
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян провели незабутній відпочинок в Таїланді (фото)
Зіркова пара вирішила пройти обряд вінчання у східних традицій.
news-image

З часу одруження Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна минув майже рік, а зіркова пара тільки тепер вирушила у справжній медовий місяць. На Instagram-сторінках знаменитостей з'явились неймовірні світлини з відпочинку.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Зіркове подружжя обрало для поїздки сонячний Таїланд. Однак це не звичайна відпустка Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна, а їхній медовий місяць. Про це написала співачка, додавши до яскравих світлин відповідний хештег.

На фото та відео українські співаки смакують традиційні таїландські напої, позують на фоні колоритних пам'яток та плавають на човні.

Кокосовий сік дуже корисний! Про морозиво я не можу такого сказати. Але скільки цього життя? Хочеться все скуштувати, головне – з ним, – романтично написала Тоня Матвієнко.

За інформацію журналу Vivа, пара вирушила до Таїланду не тільки для відпочинку. В країні на Арсена Мірзояна та Тоню Матвієнко чекають прес-тур. Однак це не головна подія поїздки. Зіркова пара вирішила пройти обряд вінчання у східних традицій. Саме для цього подружжя обрало Таїланд.